Силистренската структура на ПП ГЕРБ проведе ежегодния си тимбилдинг

Силистренската структура на ПП ГЕРБ проведе ежегодния си тимбилдинг

Регион: Силистра Категория: Политика Публикувано: Прегледи: 1284
Силистренската структура на ПП ГЕРБ проведе ежегодния си тимбилдинг

Над 300 симпатизанти и членове на ГЕРБ от област Силистра се присъединиха тази година към традиционния тимбилдинг, организиран всяка година по това време. Събитието се проведе в хотел "Престиж" в комплекс Златни пясъци.

Специални гости бяха бившият външен министър и настоящ заместник председател на ПП ГЕРБ Даниел Митов, който е и водач на предизборната листа в град Варна, заедно с европейският депутат от ПП ГЕРБ Емил Радев, член на ЕНП и заместник председател на няколко ключови комисии към Европейския парламент.

image

Този формат даде възможност да се изговорят най-важните теми засягащи силистренска област. Хора от различните общини разговаряха в неформална, приятелска среда с кметове, общински съветници, жители на други общини и населени места, както и с политици от висок ранг, каквито безспорно са Даниел Митов и Емил Радев. Подобни практики дават изключително голяма добавена стойност и развиват уменията и компетенциите на ръководните кадри в ПП ГЕРБ, спомагат да си сверят часовниците с жителите на областта и не на последно място, зареждат всички присъстващи с настроение и позитивни емоции, каквито са нужни в момент на няколко нестихващи и задълбочаващи се кризи.

image

В официалната част, кандидатите за народни представители от 20 МИР Силистра Орлин Николов, Тодор Тодоров, д-р Мария Стойчева и Ивелин Статев изложиха своите приоритети, посочиха конкретни сектори, в които могат да бъдат полезни със своите знания и опит и представиха част от управленската програма на ПП ГЕРБ. Областният координатор и член на ИК на ГЕРБ д-р Тодор Тодоров поздрави присъстващите за тяхната твърда позиция, поздрави кандидатите за упорството непрестанната работа в тази кампания, като не пропусна да посочи техните доказани лидерски качества и умения, заради които са на чело на екипа на ПП ГЕРБ и са предложени да представят коалиция ГЕРБ-СДС в 20 МИР Силистра.

image

Срещата продължи, като Даниел Митов запозна присъстващите с конкретни цифри и факти свързани със състоянието на държавата, а Емил Радев разясни защо и как правителството на Кирил Петков се е провалило с реформата в съдебната система.

Единодушно, всички присъстващи решиха, че на 02.10.2022г. е време да се въведе ред в хаоса с номер 24 и си пожелаха успех на предстоящите избори.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right