На 20 сигнала са реагирали екипите на пожарната в областта

На 20 сигнала са реагирали екипите на пожарната в областта

Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 238
На 20 сигнала са реагирали екипите на пожарната в областта

© интернет

На 20 сигнала са реагирали екипи на противопожарните звена в Силистренска област през периода 16-19 септември. В 11 от случаите е оказана техническа помощ - предимно отстраняване на паднали или опасно надвиснали дървета и клони, основно в областния град.

Лек автомобил "Фолксваген" се запалил и изгорял на пътното платно в близост до село Яребица. Пожарът възникнал на 17 септември около 21:30 часа и е погасен от екип на РСПБЗН-Дулово.

Без материални щети са останалите 8 пожара, загасени от екипи на противопожарни звена в Силистренска област през последните 3 дни. Горели са сухи треви в районите на село Иширково, село Зафирово и в акациева гора край Алфатар, където в гасенето е участвало и Доброволното формирование на общината. Спасени са 200 дка гора.

Пожари в отпадъци и стърнища за загасили огнеборците в останалите 5 случая. Няма материални щети. Спасени са къщи, стопански постройки и гора в близост до село Богданци, къща в село Посев и сграда в село Чернолик.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right