11 пожара възникнаха в Област Силистра само за 3 дни

11 пожара възникнаха в Област Силистра само за 3 дни

Категория: Крими Публикувано: Прегледи: 301
11 пожара възникнаха в Област Силистра само за 3 дни

© интернет

Снимката е илюстративна!

На 16 сигнала са реагирали екипи на противопожарните звена в Силистренска област през периода 12-15 август т.г.

В девет от случаите са горели сухи треви, отпадъци и стърнища, като щети не са допуснати. Четири от сигналите за оказване на техническа помощ - отводняване на мазета и дворове в Дулово и околните села, а един за отстраняване на дърво, паднало върху платното по пътя между село Сребърна и село Ветрен.

Поради небрежност стопанин причинил пожар в имота си в село Нова Черна на 12 август около 10:10 часа. Той запалил суха трева покрай стопански навес и я оставил без надзор, но огънят се прехвърли върху покрива на навеса, унищожавайки 100 кв. м от него, както и 50 дървени кола. След намесата на екип на РСПБЗН-Тутракан, който загасил пожара, е спасена къщата в близост.

Бус се запалил и изгорял поради техническа неизправност в село Йорданово на 14 август. Пожарът възникнал около 22:45 часа и е погасен от екип на РСПБЗН-Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right