Нов успех на гласовитите „Щурчета”

Нов успех на гласовитите „Щурчета”

Категория: Общество Публикувано: Прегледи: 409
Нов успех на гласовитите „Щурчета”

"Вокална група "Щурчета" към НЧ "Христо Ботев", с Белица участва във фестивала "Гласовете на годината - 2022". - информира техният ръководител Антония Камбурова. - Спечелихме първо място в категория "Вокални формации" ,"Глас на месец Април", а с това и право да участваме в заключителния етап на конкурса".

Организатор на Първият Национален фестивал за певческо изпълнителско изкуство "Гласовете на годината - 2022" е Сдружението за българска музика и изкуство. Професионално жури оценява изпълненията на участниците и прави съответната класация всеки месец. Победителите от всяко месечно издание имат право да се явят на присъствен гала-концерт за избор на победителите в Първото издание на Националния фестивал.

Журито през м.април бе в състав: Биляна Ангелова - композитор и автор на текстове, Вячеслав Кушев - композитор и аранжор и Надя Ботева - певица, вокален педагог и продуцент.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛ
Коментари
left
right