НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: Честит национален празник!

НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: Честит национален празник!

Регион: Главиница Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 480
НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ: Честит национален празник!

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ГЛАВИНИЦА,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Националния празник на Република България - Трети март!

На този ден се прекланяме пред паметта и подвига на хиляди българи - революционери, знайни и незнайни герои, воювали за свободата на страната ни.

Трети март е една от най - светлите дати в българската история. Дата, превърнала се в символ на надеждата, саможертвата, единството, свободата, победата и признателността.

Днес, когато честваме Освобождението на България, ние отново преоткриваме и преосмисляме свободата като ценност и осъзнаваме отговорността ни пред бъдещите поколения.

Нека надеждите и подвигът на нашите предци ни зареждат с вяра, самочувствие и вдъхновение, че с решителност и отговорност, с духовност и образование ще покоряваме върха на общия ни идеал за чиста, свята и свободна България, която трябва да пазим и обичаме!

Пожелавам Ви празнично настроение, здраве, благоденствие и да не забравяме, че само от всички нас зависи просперитета на град Главиница и на селищата в общината.

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК!

НЕЖДЕТ ДЖЕВДЕТ,

кмет на община Главиница

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right