Поздравления от Областна администрация Силистра до 5 болнични и медицински звена

Поздравления от Областна администрация Силистра до 5 болнични и медицински звена

Регион: Силистра Категория: Поздрави Публикувано: Прегледи: 181
Поздравления от Областна администрация Силистра до 5 болнични и медицински звена

Поздравителни адреси по повод 21 януари - Ден на родилната помощ в България, бяха отправени от името на Областна администрация Силистра до няколко адресата в областта: МБАЛ Силистра АД (Родилно и Неонатологично отделения), МБАЛ Дулово ЕООД (Родилно отделение), МБАЛ Тутракан ЕООД (Родилно отделение) и Медицински център "Св. Иван Рилски" - град Тутракан. Датата е обявена за празник на родилната помощ, на акушерките и гинеколозите през 1951 г. с указ на Народното събрание. За българите през вековете на този ден е народният празник "Бабинден".

В поздравленията, подписани от изп. дл. областен управител на област Силистра г-н Минчо Йорданов, се отбелязва значението на тези средища в област Силистра, в които се ражда животът, благодарение на професионализма и всеотдайността на спецеиалистите в сферата на акушеро-гинекологията, както и на репродуктивността. Отпрени са пожелания от своя страна всички те да изпитват истински човешки радости, за да се зареждат с енергия в името на още по-успешно изпълнение на задълженията си в родилните отделения на болничните заведния в област Силистра.

-------------------

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ! Ако станете свидетел на инцидент, катастрофа, неправилно паркиране, побой, самозабравил се политик или нещо нередно, което Ви заобикаля - сигнализирайте ни! ВАЖНО! Ако сметнете, че някой е в опасност, първо помогнете или се обадете на тел. 112.

ИЗПРАТИ СИГНАЛКоментари
left
right