Скъпи жители на Община Силистра,

Уважаеми съграждани, приятели,

Благодаря Ви, че гласувахте! Благодаря Ви, че подкрепихте мен и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ! Вашият вот доказва доверието Ви в промяната, която започнахме. Той е високата оценка за свършената работа във всички сфери на живота в Силистра.

Гласът Ви ни дава сила да продължим да мечтаем, за да оставим на децата и на внуците си град на промяна, град на картата на Европа - с нова визия, с древна история, с щастливи хора. Вотът не е договорка, а договор за дадено доверие и за поемане на отговорност.

Вотът е гаранция за хода напред. За това е толкова важно да гласуваме.

Днес се обръщам към Вас и Ви призовавам да ме подкрепите на балотажа в неделя, 3 ноември, и да гласувате с номер 43 в интегралната бюлетина. Нека продължим по пътя на промяната. Нека продължим в посоката, която носи позитивно развитие.

Обръщам се към онези, които се колебаят в своя избор. Разходете се в Силистра и вижте колко е различна днес - модерна, красива и приветлива.

Това, което сме направили, се ползва от всички. Всеки е важен и всичко е важно. Приоритет в работата ми винаги са били хората. През следващите 4 години ще продължа с още по-бързи темпове да работя със сърце и с решения за проблемите, с внимание и с открито лице. С Вашето доверие ще имаме още един успешен мандат. Разчитайте на мен!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!