"Хартиеният носител на снимките отново се връща на мода!" Това твърдят нашите приятели от "Порталът на Силистра", които ни разказват за еуфорията от наскоро отминалите абитуриентски балове.

Сигурно вече ги познавате, занимават се със заснемането на тези събития от почти десетилетие. Те са група иновативни млади хора, които разсъждават първо от страната на потребителите. За това и създават сайт с електронен магазин в който можете да разгледате и поръчате направените от тях фотографии.

image
На снимката: Павел Гочев, Георги Марков и Габриела Копчелийска

Екипът им е винаги в центъра на събитията и запечатва емоциите и еуфорията, която поглъща зрелостниците. Използват най-съвременната и качествена техника в бранша за да предоставят най-добрия продукт на пазара. Всеки от заснетите кадри преминава вторична обработка, защото за тях детайлите са важни. За да спестят вашето ценно време снимките са достъпни на www.proms.portal-silistra.eu Там можете да ги разгледате, съгласувате с близки кои са най-добрите кадри и разбира се да ги поръчате.

image
Момент от ВИП фотосесията на ЕГ "Пейо Яворов" - 2019 година

Вече не е необходимо да се разхождате няколко пъти до фотото с надежда снимките ви най-после да са отпечатани. След като заявката Ви бъде изпълнена получавате и безплатна доставка на готовите фотографии.

image
Момент от Абитуриентския бал на ПГСУАУ "Атанас Буров" - 2019 година

Електронният магазин задоволява високите изисквания на забързаните съвременни потребители, като спестява много време и усилия. Освен това дава възможност да бъдат закупени само кадрите които Ви харесват, така оставя модела "първо парите, после работата" в близкото минало. Системата е създадена и се поддържа от програмиста Севян Терзи.

И така скъпи читатели, знаем, че имате мобилни телефони с 15 000 мега пикселовии камери, както знаем, че имате приблизително такъв брой снимки на същия телефон. Също така знаем, че голяма част от този грижливо събиран архив си заминава с едно изпускане или просто с появата на нов модел. Подарете на себе си и на вашите близки истински спомени - такива, които гордо да сложите в рамка, за да Ви напомнят за прекрасния ден.

НЕ ПРОСТО СНИМКИ, ТОВА СА ТВОИТЕ СПОМЕНИ!