Лятото е тук и целият букет емоции, които го съпътстват някакси избуяват в нас!

Слънце, плаж, усмивки, любов и музика разбира се!

Как е възможно лято без музика?

Следейки обаче изявите на десетките български талантливи певци и музиканти от всякаква възраст, отчетливо се вижда, как всички турнета на известни и сега започващи кариера певци пропускат град Силистра.

Защо??? Културата във всичките си форми е тази която дава на едно населено място дух, обединение, бизнес, пари, млади хова - изобщо всичко това, от което Силистра се нуждае!

Скъпи управници на град Силистра, похвално е, че гостуват театри, похвални са изявите на силистренската картинна галерия. Но къде остана музиката? Най-мощният обединител на хората? Днешните певци имат нужда само от един Летен тетър, обаче истински. Такъв в който да се влиза с вход. Да има билети, за да има възвращаемост.

Моля ви господин Кмет и Управници на град Силистра. Направете града желано място за всики поколения. Сигурна съм, че ще има посещения и закупени билети. Вижте какво направи една Каварна с музикалните си изяви! Вижте как един Тутракан ви изпревари и направи July Morning и това беше излъчено по всички телевизии и много гости посетиха града!

Силистра е толкова красива, Дунава в самата си делта е изключителна гледка, а залезите... неповторими! Вярвам, че някой ще се замисли над това което кавам в краткото си писмо до управниците на Силистра.

--

"Порталът на Силистра" вече изпрати запитването на г-жа Весела Минкова до кмета на Община Силистра, д-р Юлиян Найденов и при получаването на отговор, той ще бъде публикуван отново тук.