PROMS

partners  
Радио Менес Медиен партньор
Благодарим на радио Менес в частност на Александър Алексиев за това, че още, когато прохождахме, той и колегите му се отзоваха и до днес ни помагат с представянето ни на една от най-добрите честоти - 103.8 MHz.

Club Rouge Нощен клуб
Клуб ROUGE е едно от нощните заведения в Силистра, където може да прекарате незабравими моменти заедно с вашите роднини и приятели. Страхотната обстановка, както и добре обученият персонал ще се погрижат за вашето незабравимо изживяване. На лице са и страхотните промоции всяка сряда и събота, а вече и в петък.

Кино Силистра Кино Силистра
От месец април Кино Силистра се присъединява в нашата партньорска листа, допринасяйки с развитието на "Портал Силистра". Нашият екип благодари на хората, които откликнаха на идеята, давайки ни стимул да продължаваме напред!
Ако Ви се гледа филм - това е мястото! Всички знаем къде се намира, така че няма нужда от упътвания. Следете прожекциите в нашия сайт или във facebook страницата тук.

NetOne Силистра Интернет доставчик №1 за Силистра
Благодарим на "NETONE" Силистра, в частност на Дойчин Доков, за търпението, което проявява и се отзовава на всяка една наша прищявка, за да функционира всичко нормално.

Вестник Седмицата Медиен партньор
Вестник „Седмицата”, е регионален седмичник за информация от всички сфери на обществено-политическия, стопанския и културен живот в регион Силистра. Първият брой излезе на вестникарския пазар на 1 април 2011 година, в 12 страници.

Varna NEWS Varna NEWS - Без съображения
Varna News - е един от новите и най-бързо развиващи се информационни сайтове в гр. Варна. От средата на месец Май, те се включват в нашата партньорска листа с цел обогатяване и обединяване на общите усилия и идеи за една по-добра държава, а именно България!