PROMS

blog  

Нова начална страница, Бизнес каталог, Twitter акаунт


 Прочетете статията тук

публикувано на 28.08.2011 в 23:19ч.


Събития и Кариери


 Здравейте ! Щом сте попаднали тук, значи Вие се интересувате какво се случва с този сайт! По случaй първа пролет, нашият екип реши да попромени малко дизайна като го oлекоти максимално. Сигурно забелязвате, че партньорите ни вече не са най-долу на страницата, и сме им създали отделна директория, която може да намерите тук.
 
  Интересното сега е, че има категория "Събития" в, която ВСЕКИ може да добавя случващите се събития в нашият град. Добавянето също е олекотено максимално, като се изисква, начален и краен час, съответно с датата на евента. Схемата е същата, събитията се одобряват до 2 часа от администратор.
 
  Предвид по-бързото разрастване на Портала, сме добавили секция "Кариери", която би било полезно да посещавате често. Там ще публикуваме информация, както и изискванията за кандидастване по дадена свободна позиция пр. "Търсим човек за раздаване на флаери" и т.н. След което ние ще се свържем с вас, та, току виж на някой му излязъл късмета.

публикувано на 27.03.2011 в 01:20ч.


Новостите в Порталът на Силистра


 Здравейте ! Както вече знаете, в последните няколко дни порталът ни претърпя доста промени и не се обновяваше поради неговото обогатяване. На първо място всички искаме да благодарим на нашият програмист Севян Терзи, без който нямаше да се справим. Та, понеже това е Портал на Силистра трябва да има нещичко и за нашият град. В категорията "Силистра" ще намерите доста информация за града, както и околностите. Следват "Новините", на пръв поглед нищо ново, но сега те са разделени на категории, с които нещата се улесняват. Освен това сме добавили и "Предложи новина" в тази част на сайта вие ще може да предлагате интересни новини, за които ние не сме дочули, нужно е само и еднствено да добавите заглавие, текст и снимка, като имате впредвид, че всички полета са задължителни, а вашите предложения се разглеждат от администратор до два часа.
  В новата си версия сме добавили категория "Статии" тук нещата стоят по същият начин, както при новините, но ще се поместват доста полезни и интересни неща , които мислим, че Вие трябва да знаете. Ако някой иска да изкаже своето мнение по тема, за която мисли, че е компетентен нека да използва опцията "Предложи статия".
  Време е и за най-интересната част, която сме Ви я запазили за десерт. Това са именно изявите на подрастващите. Както обещахме ще обръщаме внимание на добрите неща, които се случват в нашият град и искаме да покажем на всеки един гражданин, че в Силистра има деца, които заслужават да чуят своите адмирации. За целта сме изпратили писма до всички институции, които са поместени в "Изяви". Ако сме Ви пропуснали и искате да Ви впишем, свържете се с нас за повече информация.
  Ще отделим и няколко думи за анкетата. Разработена е с цел да разберем, какво искате да се промени в нашият град, за да стане по-красив и по-привлекателен. Приканете вашите приятели, съученици или колеги да отделят 5 минутки и да допринесът за промяната, защото вашето мнение е важно за нас!
  И понеже вече сме регистрирани в българското законодателство прилагаме и няколко прости правила за ползване, с които е добре да се запознете посещавайки страницата периодично.
  Тук, в тази част на сайта - "Блог" ще публикуваме новостите по сайта, за да научавате първи, какви са новостите в него.
  И за финал ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас !

публикувано на 27.02.2011 в 21:45ч.