PROMS

articles « Обратно в статии    

Динята я няма, кажете къде е!

 
прегледана: 1222 пъти категория: Разни публикувана на 24.08.2012 в 14:27ч.
 
Още статии

Отсечеш ли маслиново дърво, за затвора си, твърдят в Хърватия Отсечеш ли маслиново дърво, за затвора си,...
 

Помпей – „Мъртвия град” (Pompei) Помпей – „Мъртвия град” (Pompei)
 

Харесвам краде лични данни във Facebook Харесвам краде лични данни във Facebook
 

В Силистренско готвим с много подправки В Силистренско готвим с много подправки
 

От коли със силистренски номера Румъния губи такси, ние печелим приходи, ако общината си ги потърси От коли със силистренски номера Румъния гу...

 Цяло лято по родните радиостанции ехтят хип-хоп и рап ритми на знайни и незнайни български изпълнители. Парчето на Графа, Бобо и Пе4енката - Дим да ме няма бе един от летните хитове, които не ще забравим дълго време.
 
  Слушахте ли вече парчето на Граха, Боба и Пала4инката - Динята я Няма? ... не не не, няма правописни грешки. Това е името на новата песен, която се завъртя из социалните мрежи. Само за два дни шедьовърът е събрал над 60 000 гледания в Youtube и около 33 000 във Vbox7, които растат с всяка минута.
 
  Разбира се коментарите и настроенията са противоречиви, но мнозинството от присъстващите в интернет пространството аплодират изобретателността и креативното мислене на авторите.
 
  Момчетата от "Snoop Boys" (Снуп Бойз), които са авторите на това гениално парче всъщност правят подобни „кавъри" от известно време, а на страницата им в youtube има една дузина интересни изпълнения.
 
  Момчетата от Сливен пишат: „Правим кавъри, ремиксове и уроци на всякакви видове песни по заявка. Пишете ни също, ако можете да допринесете на групата ни с нещо. Постоянно търсим хора със свежи нови идеи, които искат да ги разпространят из света!"
 
  Последният им хит „Динята я Няма" предизвика много усмивки и споделяния във Фейсбук и Туитър...
 
 
 
 

 

 
Източник: в. 24 часа
Сподели във Facebook
 


 

Коментари


Име :
 
Коментар :
    Писането на кирилица е задължително!
 
Анти спам :