PROMS

articles « Обратно в статии    

Динята я няма, кажете къде е!

 
прегледана: 1346 пъти категория: Разни публикувана на 24.08.2012 в 14:27ч.
 
Още статии

Как празнуваме Бъдни вечер и Коледа? Как празнуваме Бъдни вечер и Коледа?
 

"Небесният шадраван" – да му вдъхнем отново живот. "Небесният шадраван" – да му вдъхнем отнов...
 

Минаха години, откакто в Силистра се обединиха фаталистите, локумджиите и феновете на „24 часа” Минаха години, откакто в Силистра се обеди...
 

Безспорно е, че нямаме футбол, театър и воля за борба с кучетата Безспорно е, че нямаме футбол, театър и во...
 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ВРЕМЕТО И СЪВЕТИ ЗА БЕЗОПАСНО ПОВЕДЕНИЕ ПРИ БУРЯ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ВРЕМЕТО И СЪВЕТИ ЗА БЕЗО...

 Цяло лято по родните радиостанции ехтят хип-хоп и рап ритми на знайни и незнайни български изпълнители. Парчето на Графа, Бобо и Пе4енката - Дим да ме няма бе един от летните хитове, които не ще забравим дълго време.
 
  Слушахте ли вече парчето на Граха, Боба и Пала4инката - Динята я Няма? ... не не не, няма правописни грешки. Това е името на новата песен, която се завъртя из социалните мрежи. Само за два дни шедьовърът е събрал над 60 000 гледания в Youtube и около 33 000 във Vbox7, които растат с всяка минута.
 
  Разбира се коментарите и настроенията са противоречиви, но мнозинството от присъстващите в интернет пространството аплодират изобретателността и креативното мислене на авторите.
 
  Момчетата от "Snoop Boys" (Снуп Бойз), които са авторите на това гениално парче всъщност правят подобни „кавъри" от известно време, а на страницата им в youtube има една дузина интересни изпълнения.
 
  Момчетата от Сливен пишат: „Правим кавъри, ремиксове и уроци на всякакви видове песни по заявка. Пишете ни също, ако можете да допринесете на групата ни с нещо. Постоянно търсим хора със свежи нови идеи, които искат да ги разпространят из света!"
 
  Последният им хит „Динята я Няма" предизвика много усмивки и споделяния във Фейсбук и Туитър...
 
 
 
 

 

 
Източник: в. 24 часа
Сподели във Facebook
 


 

Коментари


Име :
 
Коментар :
    Писането на кирилица е задължително!
 
Анти спам :