PROMS

about  
За сайта Порталът на Силистра

        През декември 2010г. в град Силистра бе дадено началото на една нова и доста полезна платформа, разработена от ученици и студенти. Това е информационият сайт - „Порталът на Силистра”. От своето начало до сега, сайта се обновява всекидневно и се развивава с всеки изминал ден.

        Една от главните ни цели е да предоставим най-точната информация на всеки един посетител. „Порталът” предлага широк набор от материали за случващото се в Силистра и региона, интересни и полезни съвети, интервюта и др. Основен акцент при обновяването е именно добрата новина, защото за престъпните деяния в обществото останалите медии отделят достатъчно внимание.

        „Порталът на Силистра” е единствената системата, която е разработена така, че всеки може да добавя информация, която би била полезна на останалите посетители. Разбира се, помислили сме и за младите таланти и създадохме категория „Изяви”, която е своеобразна трибуна на всички гимназии, основни училища, спортни клубове и силистренските извънучилищни школи, включвайки екипната или индивидуалната подготовка на всеки един подрастващ, за да научат всички как някой „бере плодовете” на своя труд и че все още има талантливи деца в Силистра.

        Интересен факт е, че само в „Порталът на Силистра” Вие ще може да намерите обогатена галерия, където се поместват всички снимки от отразяването на обществените и частните събития, които се провеждат в Силистра и региона. Освен снимковия материал, към всяко мероприятие ние предлагаме и цялостно видео заснемане (Full HD), а от началото на м. юли започнахме да излъчваме НА ЖИВО от мястото на събитието, с което ставаме единствения интернет портал в Силистра, а може би и един от малкото в България, които предлагат тази услуга и то абсолютно безплатно, за да могат хората, които не са в Силистра или са емигрирали зад граница да бъдат в течение на случващото се в този град.

        Задно със сайта съществува неформална група, която се стреми да обедини младежите в гр. Силистра, а главната цел е да направи нещо ново и различно, за да разнообрази живота в последните години, защото малко са хората, които обръщат внимание на младото поколение.

        Ако искате да се свържете с нас, може да го направите като ни изпратите писмо на office@portal-silistra.eu или в скайп: portal-of-silistra.