Нашата фирма - "Тони Старт" ЕООД е утвърдена, амбициозна и непрекъснато развиваща се производствено търговска фирма с изцяло частен капитал. Основана през 1989 година, днес тя е една от известните в България фирми в сферата на производството на хладилни и други съоръжения за хранително-вкусовата промишленост. Притежаваме собствена модерна производствена база в западната промишлена зона на гр. Силистра.

Специализирали сме се в производството на машини, съоръжения и технологични линии за хранително-вкусовата промишленост. Високото качество на изделията ни и конкурентната ценова политика ни правят предпочитан партньор за оборудване на Вашето предприятие или ферма. Непрекъснат е стремежът на фирмата към усъвършенстване на качеството на изделията и повишаване на производителността. Работим с утвърдени доставчици на материали или техните представители в България.

В безупречно произведените продукти ние виждаме решаващия фактор за успеха в нашата работа. Чрез ориентацията към клиентите се стремим да оправдаем очакванията спрямо нас. Добрата работа, точността при изпълнението, спазването на уговорените срокове за доставка и добрите взаимоотношения с нашите контрагенти са водещите елементи в нашето ежедневие. Те ни помогнаха дружеството да се появи и на международния пазар. За експортната продукция се съобразяваме и работим според индивидуалните изисквания на съответния контрагент.

Целият екип на "Тони Старт" ЕООД усърдно работи върху утвърждаването ни като желан и предпочитан партньор. Oсвен стандартните изделия, за свои клиенти фирмата реализира индивидуални проекти за уникални и нестандартни конструкции, съобразени с изискванията на клиента за размер и форма, за да се задоволят най-пълно потребностите им.

Най-важни за нас са дълготрайните взаимоотношения, базирани на коректност и професионализъм, които са гаранция за успех и стабилно развитие.