"СКАТ - ДИЗАЙН СТУДИО" СД е регистриранo по описа на Силистренски окръжен съд с Фирмено дело № 449/1991, дата 15.02.1991, том 11, страница 300, партида 2194. Дружеството се представлява от двама съдружници: инж. Славян Русев Нарлев инж. Веселин Стоянов Данчев Управител: инж. Веселин Стоянов Данчев.

Дружеството е член на Браншовата камара на мебелната и дървопреработващата промишленост. Продукцията му е насочена към масовия потребител.

Дейността на фирмата е: проектиране, конструиране и производството на мебели. Фирмата произвежда и разработва над 100 вида артикули за комплексно обзавеждане на кухни, коридорни пространства, спални, детски стаи, офиси, търговско обзавеждане и др. Иновационните проектантски решения съобразени с предпочитанията на клиента гарантират комфорт. Цветовата гама е изключително богата. Мебелите се изработват по индивидуален проект.

Нашата мисия е да предлагаме решения, задоволяващи специфичните потребности на всеки клиент. Стремим се към най-високи стандарти при осъшествяване на всички наши дейности. Основно място заема отговорността към нашите клиенти, партньори и служители, като проявяваме максимална отзивчивост към техните нужди.

Предлаганата от фирмата услуга включва: консултация, проектиране, изработка, доставка и монтаж на място и гаранционно поддържане 12 месеца.. Това комплексно обслужване е една от основните причини за повишения интерес от страна на клиентите към услугите, предлагани от дружеството. Тези услуги се предлагат на цени, аналогични с цените на конкурентите.

Приоритет на фирмата е комплексното обслужване на клиента. Дистрибуцията на продукцията дружеството извършва в собствени и други търговски обекти в гр. Варна и гр. Силистра.