Скъпи влюбени, искате да покажете любовта си с нещо интересно, нетипично и много романтично ? Сватба за един ден е точния начин да зарадвате и изненадате своята половинка , на този специален ден - Св. Валентин. Ученически парламент гр.Силистра и местният информационен сайт №1 в региона - "Порталът на Силистра" ще организират тази инициатива за 4-та поред година ! Събитието ще се състои на площад " Свобода " на 14 февруари точно в 14 часа. От вас очакваме присъствието , а свиделствата и настроението са наше задължение . Ще можете да размените венчалните халки и да минете под венчилото с звуците на Менделсоновият Марш а свещеник ще извърши венчавката.

Фокусираме фотоапаратите от сега, за да запечатаме всеки "влюбен" миг, а за да направим този ден още по специален за вас, забавата ще продължи и вечерта на Love партито, което сме Ви спретнали.

Очаква Ви вихрено парти с много флуиди за пореден път да донесе приятни емоции на младите силистренци в Plazza - най-голeмият нощен локал за забавления. Освен хитовата и разнообразна музика от DJ Дамян Вълчев, през тези три часа ще имате уникална възможност да спечелите прекрасна вечеря за Вас и любимия човек в ресторант "Уникато", както и 4 от най-вкусните пици от "Верона", естетични процедури в МОЛ-а и др. изненади.

Единственото условие е: младите влюбени да присъстват на партито на 14 февруари в Plazza Силистра, и заедно с добро настроение да отбележим вашият празник !