Празнично днес, за Деня на детето, Lil Sha - най-малкият хип-хоп изпълнител в България, ще получи своя уникален подарък. Точно в 15 часа стартира личното му присъствие в интернет пространството с официален сайт на адрес www.lilsha.eu

Началната страница бе отворена 5 минути след полунощ. На нея се вижда как синът на Big Sha (Мишо Шамара) подкрепя капитана на националния отбор по футбол Стилиян Петров - едно хубаво послание съм всички посетители на този интернет адрес.

След 15 часа в сайта ще можете да се запознаете с творчеството на младия музикант, неговата вече сравнително богата биография, да разгледате една от първите му фотосесии, в които има присъствие и по-малката му сестра Lady A.

Включени са и двата реализирани видеоклипа - "Аз съм..." и "Чукни 5". Не е пропуснато и участието на 8-годишния рапър в ремикса на парчето "The Boy Gо Off" на баща си и звездата от световен калибър DMX. В сайта е помислено и за изненади за най-малките посетители.

Реализацията на амбициозния проект е дело на на "Платиниум Груп", под вещото ръководство на продуцента Троян Георгиев, дизайнера Светломир Петков и програмиста Георги Марков. Преди три месеца групировката стартира друг свой проект за български изпълнител - сайта на Устата.