Силистра - ПРЕЗАРЕЖДАНЕ! безспорно бе най-хубавото събитие на 07.05.2013 г.!

Силистра - Презареждане! бе Различното и Доброто събитие тази вечер! В нашия малък град, който за мнозина навярно е скучен...

Ударното начало на благотворителния ни концерт бе поставено от бийтбоксърите Флопи и Меро, които ни изненадаха много приятно със страхотните си бийтбокс интерпретации. Чухме и най-новата песен на младия рапър Трупър - "Не се предавай!".

Кулминацията на вечерта бе рок групата "Ню Пейдж". Младите изпълнители изсвириха кавъри на песни на Анук, Лени Кравиц, Гънс енд роузес, Ролинг Стоунс и Маруун 5, които ВЗРИВИХА публиката!

"Ню Пейдж" бяха адски добри, готини и благодарение на тях успяхме да вдигнем МНОООООГО ШУМ за младежите от СУПЦ - гр. Главиница!!!

Наши специални гости бяха 14 младежи от СУПЦ (Социално Учебен Професионален Център) в гр. Главиница. Присъствието им на нашия концерт бе истинско събитие за тях. Те бяха изключително щастливи, че са с нас и искрено се забавляваха на рок музиката.

Не сме предполагали, че организирането на нашия благотворителен концерт може да ни донесе толкова много положителни емоции!!!

БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ НА ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА, КОИТО СРЕЩНАХМЕ!

Сърдечно Благодарим на Община Силистра, отдел "Младежки дейности" в лицето на г-жа Атанаска Атанасова както и на управителката на клуб SODA (БИРХАЛЕТО) В Силистра за съдействието!

Нищо обаче нямаше да бъде възможно без всеотдайните и сърцати доброволци от Доброволчески клуб 365!!!

Доказахме, че Добри Неща могат да се случват и в Силистра, а не само в "Предай нататък" по телевизията!

Със средствата, които набрахме от Силистра - ПРЕЗАРЕЖДАНЕ! купихме градинарски инструменти за цветарите и градинарите в Главиница: 4 лопати, 2 малки мотики, 1 гребло, 3 лейки, една саксия и ръчна пръскачка. Другата седмица ще ги дарим на центъра. Може да не е много, но е от сърце!

Благодарим на всички, които ни подкрепиха и споделиха с нас емоцията!