Отборът на Общинското спортно училище "Дръстър" е тазгодишният шампион в турнира по футбол на малки врати за купата на Професионалната гимназия по строителство "Пеню Пенев" в Силистра. В надпреварата за 16-тия трофей, на 29 март, се състезаваха сборни отбори от 6, 7 и 8 клас на пет основни училища в град Силистра. Мачовете преминаха изключително оспорвано. По традиция бе приложена системата "всеки срещу всеки" в две полувремена, всяко с продължителност от 10 минути. Общо бяха изиграни 10 срещи. Единствено първата завърши с равен резултат. Останалите са с победи и с по един гол разлика между съперниците. След 4 часа футбол на игрището на Строителната гимназия, ето как се подреди крайното класиране: ОСУ "Дръстър" - 10 точки, ОУ "Иван Вазов", ОУ "Св.св. Кирил и Методий", ОУ "Отец Паисий", СОУ "Юрий Гагарин.

Съдийската комисия отличи най-изявените футболисти. За голмайстор на турнира за купата на ПГС "Пеню Пенев" - Силистра бе обявен Георги Николов от училище "Иван Вазов". Неговият съотборник Боян Траянов получи награда за най-добър вратар. А като най-полезен играч бе определен Константин Еланов от училище "Кирил и Методий". Въпреки студеното време малките футболисти се радваха на скромна, но ентусиазирана публика. Сред гостите бяха също бивши и настоящи преподаватели по спорт, експерти от образователните институции в града, директори на училища, както и доайенът и създател на турнира преди 16 години Атанас Стойков - бивш учител по физическо възпитание в Строителната гимназия.

Отборите и най-успешните футболисти получиха грамоти, футболни топки и дребни предметни награди от организаторите. ХVІ-ят турнир по футбол на малки врати за купата на ПГС "Пеню Пенев" - Силистра се проведе и благодарение на финансовата подкрепа на фирма "Доби-Д" с управител Добри Генов